Badweg

Schiermonnikoog - Schiermonnikoog
Actueel aanbod

vanaf € 269.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 m2
Inhoud
230 m3
Aantal kamers
2

Over dit project

Aan de Badweg op het Waddeneiland Schiermonnikoog worden 9 riante recreatieappartementen ontwikkeld. Het complex maakt deel uit van het reeds bestaande appartementencomplex StrandresortSchier, met onder andere aantrekkelijke wellnessvoorzieningen en een fraai zwembad. In architectonisch opzicht is het complex ’familie’ van het aangrenzende bungalowpark De Ville. Door de robuuste vorm, de authentieke uitstraling van de duurzame Western Red Ceder gevel en de situering in het omliggende landschap manifesteert het complex zich nadrukkelijk als een natuurlijke eenheid.

Duurzame investering
Met de bouw van de appartementen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere appartementen op Schiermonnikoog. De luxe appartementen worden gebouwd conform de meest actuele inzichten op het gebied van materiaalkeuze en isolatienormen.

Wat koopt u?
De aankoop van een appartement is juridisch vastgelegd in het appartementsrecht. U koopt een onverdeeld aandeel – met andere woorden: u wordt mede-eigenaar - in het perceel en de daarop gelegen appartementen en de infrastructuur. Elke koper van een appartementsrecht heeft het exclusieve gebruiksrecht van het gekochte appartement. De eigenaren zijn lid van een vereniging van eigenaren die zich vertegenwoordigd weet door een bestuur.

Verhuur en eigen gebruik
De mogelijkheid wordt geboden om het gehele jaar te profiteren van interessante verhuurmogelijkheden. Maar u kunt ook op elk gewenst moment van het jaar genieten van uw appartement. Bij verhuur, zijn er naast het verhuurrendement, interessante fiscale voordelen te behalen. Meer hierover leest u in de verkoopbrochure.

Verhuurgereed
De appartementen worden (indien gewenst) tegen meerprijs compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle appartementen worden standaard opgeleverd met luxe sanitaire voorzieningen en een moderne, complete keuken.

Uitstekende faciliteiten
In het aangrenzende StrandresortSchier (oplevering medio 2014) kan gebruik worden gemaakt van het wellnesscentrum, het overdekte zwembad, de sauna en jacuzzi. Ook de ligging is ideaal: op wandelafstand van het dorp en dichtbij het strand. Het zal u niet verbazen dat Schiermonnikoog jaarlijks zowel in de zomer- als in de winterperiode een zeer hoge bezettingsgraad heeft. Jaarlijks trekken zo’n 400.000 bezoekers naar het Waddeneiland. Waarvan u, als eigenaar van een appartement, optimaal kunt profiteren.

Rust en ruimte
Schiermonnikoog is zestien kilometer lang en vier kilometer breed. Het heeft één gezellige dorpskern die eveneens Schiermonnikoog heet. Dit dorp is rond 1760 gebouwd. De helft van alle planten en bloemen die in de Nederlandse floragids staan vermeld, zijn op het Waddeneiland Schiermonnikoog terug te vinden. Het grootste gedeelte van dit veelzijdige eiland is beschermd natuurgebied met een aantrekkelijke mix van duinen, strand, bossen, wad en polder. Rust en stilte zijn hier dan ook vanzelfsprekend. Het eiland is ‘autoluw’; dat wil zeggen alleen de eilandbewoners mogen van hun auto’s gebruik maken. Bezoekers laten hun auto achter op de parkeerplaats in het Groningse Lauwersoog, vanwaar de boot vertrekt.

Vanaf de duintoppen op Schiermonnikoog ziet u bij goed weer de provincies Friesland en Groningen liggen. De afstand is niet groot, hoogstens vijftig minuten varen. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen, vooral in het voor- en najaar, zo nu en dan een dagje of een weekend naar Schiermonnikoog komen. Het uitgebreide net van wandel-, fiets- en ruiterpaden nodigt de vakantieganger uit om actief van de omgeving te genieten. Fietsen zijn volop te huur. In de zomer zijn natuurlijk het brede strand en de zee de grootste publiekstrekkers.

Geruststellende gedachte voor ouders met jonge kinderen is het feit dat een deel van het brede strand in het hoogseizoen bewaakt wordt. Schiermonnikoog staat onder natuurliefhebbers bekend als vogeleiland. Zelfs in het toeristisch hoogseizoen huizen hier nog altijd veel meer vogels dan mensen. Maar Schiermonnikoog heeft ook in culinair opzicht veel te bieden: in het gelijknamige dorp zijn er, na een dag actief recreëren, voldoende gelegenheden om lekker te dineren en van een goed glas wijn te genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Badweg
Koopwoningen
1
Prijs vanaf
€ 269.900,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiermonnikoog.

Aanmelden